marți, 23 iunie 2009

MC Hammer fashion comeback





Sigur va aduceti aminte de rapperul american si hitul sau Can't touch this? Sau, si mai sigur, nu v-au scapat pantalonii aceia bufanti, aproape pana la calcai, in care miscarile de dans pareau mai simple si mai comode?

Ei bine, am o veste buna. Moda pantalonilor bufanti s-a reintors. Probabil ca si cu ceva ganduri de razbunare, gata sa le dea in cap skinny jeansilor, de care fetele mai cu forme, nu s-au prea atins, admirandu-i de la distanta.

Daca nu ma credeti, intrati pe siteul H&M. Stiu ca va plac lucrurile de acolo, stiu ca dati fuga in Austria la reduceri si stiu ca urmariti tendintele. Moda toamnei 2009 propusa de brandul cel mai iubit de tineri este chiar aceasta combinatie de pantaloni bufanti. Sunt practici, comozi, au buzunare multe si arata chiar bine pe orice silueta. Am spus ca sunt practici?

Combina-i cu pantofi cu toc sau ghete retro, niste jambiere si un sacou cambrat pentru un look extravagant. Adauga o palarie si vei face fata cu succes unei zile pline de provocari. De orice fel. Stiu ca e vara si gandul va e la costume de baie, dar acesta este doar un preview pentru ce ne asteapta la toamna...

Un comentariu :

lost angel spunea...

god, mie nu-mi plac deloc genul asta de pantaloni :|