duminică, 5 iulie 2009

Jimmy Choo semneaza colectia de toamna H&M









Lantul de magazine suedez Hennes & Mauritz a dezvaluit in aceasta saptamana numele urmatorului designer care va semna noua linie H&M: Jimmy Choo.

Noua colectie semnata de brandul de accesorii, atat de adorat in filmul "Sex and the City" de Carrie Bradshaw, se va lansa in 200 de magazine H&M pe data de 14 noiembrie. COlectia va cuprinde pantofi si genti transformabile precum si o linie vestimentara pentru femei care sa se potriveasca cu accesoriile. Nici segmentul masculin nu va fi trecut cu vederea,intrucat Jimmy Choo pregateste pentru H&M o colectie de pantofi, genti si accesorii barbatesti.
Margareta van den Bosch, Creative Designer pentru H&M, s-a dovedit cu adevarat entuziasmata de colaborare: "adoram pantofii si gentile Jimmy Choo. Sunt fermecatoare, sexy si contureaza instantaneu stilul celei mai simple tinute. Mi-a placut mai ales modul in care am lucrat cu hainele pentru a accesoriza pantofii si gentile si nu invers", adaugand ca aceasta este prima colaborare a grupului H&M cu un brand de accesorii.

Niciun comentariu :