joi, 8 octombrie 2009

Se poarta animal print


Lei, tigrii, serpi… adauga stil instant garderobei tale cu ajutorul catorva articole inspirate de animalele salbatice… fashionista style!


Sezonul asta, stilistii iti dau mana libera sa experimentezi cu latura ta mai salbatica cu animal print-uri indraznete, blanuri ecologice si cat mai multa piele. Este un fel de “back to the roots”, un trend ce ne indeamna sa ne intoarcem, macar in vestimentatie, la vremea cand oamenii si animalele salbatice cohabitau impreuna. Nu degeaba ii sta atat de bine unei femei cu accente animal.


Pielea de reptila este putin mai indrazneata si mai surprinzatoare decat clasicul leopard, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la tendintele feline - pur si simplu poarta-le intr-un mod modern. Poate un pulover cu design zebra si umeri proeminenti? Sau incearca un accent cheetah pe o cizma simpla. Nu e nevoie sa eviti nici pielea de crocodil – dar nu doar in ceea ce priveste accesoriile, cum ne-am obisnuit. O jacheta din piele de crocodil te va propulsa direct in topul fashionistelor.



Designerii nu sunt pro blanuri vanity – insa o vesta din blana ecologica poate transforma orice tinuta banala intr-una glam. Iar pentru serile mai pretentiose in oras nu uita de gulerul din blana ecologica, sau o mini capa pentru a-ti incalzi umerii si gatul.


Lasa felina din tine sa iasa la suprafata. Cu o singura regula: incearca sa porti un singur item de inspiratie animal la o tinuta pentru a mentine lookul chic, nu kitsch.

Niciun comentariu :