marți, 10 noiembrie 2009

Elena Perseil iti creioneaza garderoba perfecta




La capitolul diferente, pot spune ca in sezonul rece se remarca negrul ca si culoare vedeta. Plecand de la acest lucru si in stransa legatura, trebuie sa spun ca intervine ca trend rock-ul glamour, dar si anii '80, o tendinta care vine foarte puternic din spate. Din garderoba noastra nu trebuie sa lipseasca gecile de piele, pantalonul pe picior sau fasiile din piele.

Care sunt must have-urile sezonului rece in materie de vestimentatie si accesorii?

Pentru o tinuta glamour nu trebuie sa omiti tot ce inseamna accesoriu pentru par: cordelute cu pene flori din matase sau stofa, dar si simplul par facut permanent, foarte voluminos. In plus, nu trebuie sa uitam de sacoul XXL, cu umeri mariti.

Am decis sa le impart pe reprezentantele sexului frumos in 3 categorii: adolescenta (15 - 20 de ani), tanara (20 - 35 de ani) si femeia matura (peste 35 de ani). Cum ar trebui sa se imbrace aceste femei ca sa fie la moda in acest sezon?

Personal, cred ca diferenta dintre varste nu se simte in ziua de azi. O tanara imbracata un pic clasic burgez are un aer bon chic bon gendre. De asemenea,cineva care a trecut de 40 ani, poate imprumuta un tricou sau o esarfa, o bareta de par, un accesoriu care era destinat unui target mai tanar. Astazi frontierele sunt trecute cu succes. Diferenta consta, din punctul meu de vedere, numai atunci cand vine vorba despre momentele zilei sau ocaziile in care porti tinutele.


Ai vorbit la inceput de culori. In afara de negru, ce mai putem purta?

Da, asa cum am spus, mult negru, dar nu trebuie uitat nici violetul, rosul, griul. Imprimeul tip leopard este in mare voga pentru acest sezon.

Cum arata colectia Elena Perseil pentru sezonul rece.

Pentru acest sezon am folosit piele, tricot si mixtul. Ca un pont, pot sa spun ca o combinatie intre cele doua materiale este foarte inspirata atunci cand vine vorba de pantalonii mulati. Broderia pe stofa este deosebita in aceasta iarna. Am folosit-o foarte mult pentru pantalonul cigarette si pentru topuri tunica. Geaca de piele in mixt cu detalii de dantela este transformata intr-o piesa glamour pretentioasa. Vesta de blana violet este un articol care personalizeaza colectia si da un aer chic, de voyage unei colectii urbane.

Niciun comentariu :