duminică, 15 noiembrie 2009

Louboutin&Heidsieck



Le Rituel Box Set nu este rezultatul unei scene de film sau a unei fantezii erotice. Este un cadou original sau o idee interesanta de a reinterpreta romantismul intr-o maniera personala.
Creatorul de pantofi Christian Louboutin si brandul de sampanie premium Piper Heidsieck si-au unit fortele si au creat Le Rituel box set. Ce combinatie poate fi mai irezistibila decat o pereche de Louboutin magistral sculptati si un pahar de sampanie somptuoasa si parfumata?
Setul contine un pahar in forma de pantof realizat din cristal ce imita o creatie a celebrului creator de pantofi adorat de femeile din toata lumea. Tocul este din cristal transparent, iar combinatia de culori rosu-negru te duce deja cu gandul la o noapte incendiara. Paharul vine insotit la pachet de o sticla de sampanie Piper Heidsieck, un brand deja asociat cu rafinamentul si extravaganta.
De aici incolo, scenariul nu tine decat de imaginatia voastra. Noi v-am dat doar o sugestie. Daca ai planuri cu iubitul tau pentru un weekend in care sa va redescoperiti pasiunea in stil burghez, accesoriile sunt foarte importante.

Niciun comentariu :