sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Machiajul in culori de iarna




Uita de culorile fructate ale verii trecute, sezonul toamna-iarna este aici si e momentul pentru mai multa intensitate, profunzime si temperament! Joaca-te cu contrastele si cu volumele pentru a dezvalui femeia din interiorul tau!

Machiajul acestui sezon este teatral, inspirat din muzeele industriei cinematografice sau exotic. Imaginatia nu are limite atunci cand culorile si materialele se intensifica, vrem sa aratam ca suntem profunde si vrem s-o facem cu stil!

Iata ce propun casele de moda in materie de machiaj!

Chanel: rosu teatral

Femeia Chanel a acestui sezon seamana cu diva venetiana, misterioasa, fina, in umbra, de un lirism captivant.

Machiajul este glossy la nivelul ochilor si mat pe buze. Culoarea principala este acest rosu enigmatic, plin de reflexe, satinat sau cu straluciri de lac. Buzele sunt discrete, pictate subtil cu un roz cuminte si mat.

Guerlain: roz ca apusul de soare



Cu o imagine ca Natalia Vodianova, Guerlain da tonul unui anotimp slav, unde papusa ruseasca se desprinde din mitologie pentru a deveni o creatura vie. Un machiaj in culori suave pentru a estompa o iarna care se anunta grea!

Culorile raman aici in segmentul roz-portocaliu – violet deschis. Ochiul nu se incarca prea mult cu machiaj si se mizeaza totul pe tenul de papusa, in culoare roz-piersica. Fardul de obraji este unul lichid, pentru pastrarea unei straluciri naturale. Ochii au un halou purpura care nu depaseste globul ocular, dar care se intinde spre extremitati pentru o obtine o intensitate de catifea.

Make Up Forever: violet baroc

Privirea felina, salbatica si enigmatica este la mare pret pentru make-up artistii de la Make Up Forever. Ei folosesc violetul in diferite intensitati pentru a obtine un look ultra-sofisticat, in versiune urbana de zi. Totul sta in folosirea cu masura a fardurilor!

Ochii sunt bine lucrati, structurati. Violetul hipnotizant ste insotit de un gri otelit pentru a da ochilor un efect gotic urban. Se incepe cu o baza bej, se aplica apoi griul si violetul in creion. Se suprapun apoi cele doua culori pe pleoapa, obtinandu-se un degrade. Arcada ramane libera pentru a lasa loc sprancenelor care se machiaza cu fard de pleoape si cu creion.

Yves Saint-Laurent: gri perla

Machiajul este clasic, armonios, femeia YSL este o icoana, luminata de razele lunii, care dezvaluie un chip in nuante contrastante.

Tenul este perfect neted, pometii sunt evidentiati cu o pudra in culoarea piersicii. Pleoapa este fardata cu o nuanta gri-perla si intensificata cu un eyeliner gri-negru. Rimelul este tot de culoare gri. Se procedeaza la fel si pe conturul inferior al ochiului, eyeliner-ul fiind aplicat cat mai din coltul ochiului. Buzele sunt rosii purpurii, mate, pentru a conferi profunzime.

Bobbi Brown: verde brad

Look-ul preppy e din nou la moda: cu o alura inteleapta si cuminte, o atitudine politicoasa, doar aceasta mica pata de culoare verde da de banuit asupra temperamentului vulcanic al femeii din tine. Asadar, verdele brad se invita in casa noastra inainte de Craciun!

Sprancenele beneficiaza de un tratament favorizant, fiind cele mai lucrate. Ele au o linie rotunjita, sunt puse in evidenta in culori inchise si sunt destul de groase. Buzele sunt in acelasi timp discrete si carnoase, cu contur si usor glossy.

Niciun comentariu :