luni, 7 decembrie 2009

SONIA RYKIEL PENTRU HM

Moda fantezista la petrecerea de neuitat “SONIA RYKIEL POUR H&M” din Paris!

1 DECEMBRIE, 2009: Kate Bosworth, Eva Herzigova si Nadja Auermann au petrecut impreuna cu fashionistele intr-un taram parizian magic, cu ocazia lansarii Sonia Rykiel pour H&M. Una dintre cele mai celebre cladiri din Paris, Grand Palais, a fost transformata intr-un tinut de vis cu savoare pariziana pentru cei 2000 de invitati. Printre cei prezenti au fost celebritati ca Jean Paul Gaultier, Ellen von Unwerth si Emanuelle Béart, care au strabatut o padure vrajita inainte sa ajunga la o reconstructie a orasului Saint Germain, caminul spiritual al Soniei Rykiel.
Sonia Rykiel pentru HM  - Acolo, invitatilor asezati sub un Turn Eiffel ridicat special pentru - Slide 1 din 38Acolo, invitatilor asezati sub un Turn Eiffel ridicat special pentru eveniment, li s-a organizat un preview al colectiei de lenjerie Sonia Rykiel pour H&M, care se va lansa in circa 1500 de magazine H&M din intreaga lume din 5 Decembrie.Sonia Rykiel pentru HM  - Tot in avanpremiera a fost prezentata si colectia de tricotaje pentru - Slide 2 din 38Tot in avanpremiera a fost prezentata si colectia de tricotaje pentru femei si fete, care va ateriza in aproximativ 200 de magazine din 20 Februarie 2010.
Sonia Rykiel pentru HM  - "Totul s-a gandit in jurul stralucirii orasului Paris si a Soniei - Slide 3 din 38"Totul s-a gandit in jurul stralucirii orasului Paris si a Soniei Rykiel. Am vrut sa oferim invitatilor nostri o experienta ca de poveste, sa ii lasam sa cutreiere printr-o lume fantastica, unde sa poata descoperi colectiile Sonia Rykiel pour H&M si sa se lase purtati de val", spune Nathalie Rykiel, directorul artistic si presedintele marcii Sonia Rykiel.Sonia Rykiel pentru HM  - "A fost o seara dintre cele mai fermecate. Sonia Rykiel este - Slide 4 din 38A fost o seara dintre cele mai fermecate. Sonia Rykiel este pariziana intru totul, este conceptul de “sic” intruchipat. Iar acest fir rosul al colectiilor Sonia Rykiel pour H&M este cel care a iesit mai cu seama in evidenta ieri seara. A fost o adevarata aventura pentru mine sa lucrez cu un simbol in peisajul modei, cum e Sonia Rykiel. Suntem extrem de incantati de aceste colectii, care, credem noi, este meritul Soniei Rykiel in proportie de suta la suta. Colectia de lenjerie este fara doar si poate cadoul ideal de Craciun", completeaza Margareta van den Bosch, consultantul de creatie al H&M.
Sonia Rykiel pentru HM  - Tinuta in prima noapte a lunii Decembrie, petrecerea H&M pentru - Slide 5 din 38Tinuta in prima noapte a lunii Decembrie, petrecerea H&M pentru Sonia Rykiel a marcat inceputul sezonului festiv intr-un mare fel. Incapsuland esenta Parisului, si in egala masura a Soniei Rykiel, oraselul lucitor dinauntrul Grand Palais-ului arata ca un parc de agrement pentru adulti.Sonia Rykiel pentru HM  - “Am fost dintotdeauna un mare fan al Soniei Rykiel. O consider - Slide 7 din 38Am fost dintotdeauna un mare fan al Soniei Rykiel. O consider atat de feminina, si atat de dramatica intr-un mod atat de minunat – e ca o fundita mare si sclipicoasa aplicata pe o rochie. E mare nebunie aici, nu ma asteptam la asa haos. E ca un carnival in miniatura”, spune Kate Bosworth.
Sonia Rykiel pentru HM  - "O ador pe Sonia Rykiel, si ador colaborarea cu H&M. Sonia - Slide 8 din 38O ador pe Sonia Rykiel, si ador colaborarea cu H&M. Sonia Rykiel este o prezenta revolutionara in lumea modei. Face haine sexy, dar care sunt foarte moderne, cool si feminine. E foarte inteligenta si foarte talentata si eu, unul, o admir din tot sufletul”, exclama si Jean Paul Gaultier. Cat despre Eva Herzigova, ea observa ca “prezentarea asocierii ei cu H&M in aceasta locatie este intru totul stilul Soniei Rykiel. Ea este pe deplin conectata la experienta pariziana, si nu cred ca ar fi acceptat sa aiba prezentarea nicaieri altundeva.”
Sonia Rykiel pentru HM  -  - Slide 10 din 38Sonia Rykiel pentru HM  -  - Slide 11 din 38
Sonia Rykiel pentru HM  -  - Slide 12 din 38Sonia Rykiel pentru HM  -  - Slide 23 din 38

Niciun comentariu :