sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Primele accesorii must-have la inceput de 2010!

Sa adopti noile trenduri, in fiecare sezon din an, in materie de haine poate fi extrem de costisitor. Totusi, atunci cand vine vorba de accesorii lucrurile pot fi mult mai simple caci se poate intampla sa ai deja pe acasa piese care se incadreaza si in noile tendinte sau pentru ca pur si simplu sunt mai accesibile ca pret. Acestea ar trebui sa reprezinte "comoara" oricarei femei pentru ca pot actualiza o tinuta, o pot face speciala desi initial ar fi fost banala si fara farmec.

Iata ce nu trebuie sa lipseasca anul acesta de pe lista ta de cumparaturi in materie de accesorii:

Esarfe

Esarfele se poarta si in 2010. Marc Jacobs le propune pe cele voluminoase, colorate, rasucite in jurul gatului in timp ce Nina Ricci a preferat modelele mai delicate din materiale pretioase, in culori nude si legate lejer in jurul gatului.



Sugestiile noastre:


Meli Melo

Meli Melo

Meli Melo

Meli Melo


Roberto Cavalli a preferat esarfele viu colorate din materiale satinate si legate strans in jurul gatului. Astfel nu va mai fi nevoie sa porti nicio bijuterie la gat caci esarva va avea rolul de a completa tinutele si de a da o pata de culoare si originalitate.


Sugestiile noastre:


Meli Melo

Meli Melo

Din plastic

Plasticul nu este un material sofisticat si, totusi, designerii au reusit sa realizeze astfel de accesorii extrem de elegante. Prada a propus pentru acest an gentile din plastic fumuriu, cu maner in timp ce Fendi a folosit acest material pentru a realiza plicuri demne de o aparitie pe covorul rosu.

Tot casa de moda Prada a propus si sandalele cu barete transparente din pastic iar Burberry Prorsum a folosit in colectiile sale deja clasicele bratari de plastic, insa de aceasta data vorbim despre modele supradimensionate.

Floral

Imprimeurile florale sau aplicatiile cu fori au fost in trend inca de anul trecut si se pastreaza cu precadere in zona accesoriilor. Anul acesta poti alege pantofi decorati cu flori artificiale sau realizati din materiale cu imprimeu floral asa cum au propus casele de moda Roberto Cavalli, Luella sau Erdem. Piesele care vor face senzatie vor fi cu siguranta si gentile cu imprimeuri florale. Cu cat poseta ta va fi mai chic cu atat vei atrage mai multe priviri.


Sugestiile noastre:


Meli Melo

Geanta Papucei.ro


Geanta Shopping Gallery


Geanta Shopping Gallery


ChouChou - 320 lei


Coca Zaboloteanu - 300 lei

Bijuterii metalice masive

Lanturile metalice au fost folosite de designer, in 2010 pentru a decora atat gentile cat si pantofii. Aceasta influenta punk-rock a fost transmisa mai departe si in zona bijuteriilor realizate din materiale metalice masive. Fie ca vorbim de coliere statement ca la Bottega Veneta si Lanvin sau de bratari groase precum cele propuse de Proenza Schouler sau Yves Saint Laurent.


Sugestiile noastre:


Meli Melo

Meli Melo

Meli Melo

Meli Melo
Atunci cand mergi la cumparaturi tine minte aceste informatii si nu rata ocazia de a-ti achizitiona unul din cele patru tipuri de accesorii.

Niciun comentariu :