miercuri, 17 martie 2010

Posetele mari, in tendinte si in 2010

http://www.bagsnob.com/images/camila%20staerk%20oversize.jpg

Creatorii nu au indraznit sa scoata din tendinte posetele voluminoase. Cu siguranta au luat in considerare nevoia femeilor de a duce permanent cu ele zeci si zeci de lucruri indispensabile. Pe de alta parte, este greu de crezut ca am mai putea renunta la gentile voluminoase.

Incearca sa-ti imaginezi geanta in care nu incape decat un pachet de servetele si un portofel mic... Imposibil, nu-i asa? Poti sta linistita, insa. Toate casele de moda cu pretentii au dus pe podiumuri, ca accesoriu pentru toate sezoanele, pana departe in primavara viitoare, genti mari, incapatoare.

Culori neutre


Christian Dior propune genti gen servieta. Nu poate renunta la pielea de sarpe sau crocodil. Simplitate si eleganta.
Dolce & Gabbana nu da dovada de prea multa originalitate si propune genti decorate cu blana sau combinatii de piele cu impletituri. Comode, practice si foarte frumoase, gentile de la D&G sunt purtabile la orice ora a zilei, pentru ca nu te mai poti desparti de ele. In ceea ce priveste culoarea, D&G propune un negru stralucitor absolut irezistibil.

Gucci
vine cu modele cuminti. Gentile frumoase trebuie purtate in mana, pentru ca sunt complet lipsite de posibilitatea de a le pune pe umar. Culorile sunt si aici, ca si la precedentele case, neutre, preferate fiind nuantele de maro si cenusiu, pentru ca impresioneaza prin frumusetea detaliilor, iar culoarea este un element care aproape ca nu mai are importanta.
http://go635254.s3.amazonaws.com/feelgoodstyle/files/2008/09/ecoist-use.jpg

Posetele vesele


Louis Vuitton are cele mai simpatice genti: colorate si vesele, incapatoare si nostime. Una peste alta, irezistibile. Louis Vuitton foloseste piele intoarsa catifelata si moale, catarame, moturi si franjuri, care fac din genti accesorii care imprastie bucurie. Nu poti fi trista, indiferent ce probleme ai avea, daca porti una din creatiile Louis Vuitton pentru anul 2010. Trebuie remarcat faptul ca, desi colorate, sunt pretabile la cele mai diferite tinute, tocmai pentru ca sunt o pata de culoare cu personalitate proprie.

Si Versace vine tot cu genti colorate. Desi stilul difera, iar personalitatea acestora pare ceva mai putin exuberanta decat a minunatiilor de la Louis Vuitton, gentile sunt decorate cu multa migala si atentie. Versace propune genti care pot inlocui bijuteriile si care te fac fericita.

Saculetii lui Marc Jacobs sunt adorabili. Cu ciucurasi si franjuri, Jacobs nu a facut rabat la volum si nici la culoare. Fie ca sunt in nuante mate ori metalice, creatiile sale sunt un accesoriu primavaratec tot anul, pentru ca se preteaza, fara probleme, oricarui anotimp.

Eleganta si rafinament


Gentile de la Prada se fac remarcate prin eleganta si rafinament. Sobre, dar feminine, din materiale pretioase, posetele Prada nu au nici un cusur. Ar putea ridica ceva probleme cele cateva modele din materiale transparente. Posetele de la Chloe se inscriu si ele in categoria celor foarte elegante. Pielea este mereu pretioasa, lacuita in culori tari, preferat fiind visiniul intens. Decorate cu ciucuri sau catarame, posetele sunt foarte prietenoase.

Niciun comentariu :