vineri, 8 aprilie 2011

Cum îţi alegi blugii potriviţi în funcţie de siluetă

Femeia mignonă, femeia înaltă

Dacă faci parte din categoria femeilor petite, înseamnă că ai un corp armonios construit, însă ţi-ai dori picioare mai lungi! Jeanşii perfecţi pentru tine sunt cei skinny, de culoare deschisă dacă eşti mai slabă şi în tonuri închise în caz contrar.

Purtaţi neapărat cu platforme, cizme cu toc sau pumps, aceştia îţi vor alungi silueta. Inspiră-te de la Sarah Jessica Parker şi poartă şi blugi ¾, super-slim. Efectul va fi cel scontat, adică de picioare mai lungi!

Femeile înalte sunt nişte fericite ale sorţii, însă unele nu realizează acest lucru şi sunt complexate! Aşadar, dacă te încadrezi în această categorie, blugii care te avantajează sunt cei clasici, drepţi, pe care îi poţi purta mai chic întorcându-le manşetele. Talia joasă te flatează, la fel ca şi culorile îndrăzneţe.


Femeia voluptoasă, femeia slabă

Femeile voluptoase pot fi extrem de sexy dacă ştiu cum să se pună în valoare. Dacă te regăseşti în această categorie, înseamnă că eşti posesoare de coapse pline şi un posterior generos.

Jeanşii perfecţi pentru tine? Simpli, deloc elastici, fără buzunare aplicate, evazaţi de la genunchi în jos, în nuanţe închise. Iată cât de bine arată Kim Kardashian îmbrăcată cu blugii indigo! Ah, şi să nu uităm de încălţăminte, care trebuie neapărat să fie cu toc sau talpă înaltă!

Dacă eşti slabă şi nu ştii ce blugi să-ţi cumperi îţi spunem noi! Să aibă neapărat o textură groasă, să fie musai deschişi la culoare, bleu, chiar albi! Fereşte-te de jeanşii elastici şi închişi la culoare, nu te avantajează!

Tot ţie ţi se potrivesc blugii boyfriend. Paradoxal ai spune, pentru că ei sunt recomandaţi şi femeilor plinuţe! Dar iată cât de bine arată Victoria Beckham în blugii ei boyfriend prespălaţi!

Condiţia de bază este să porţi şi o curea cu atitudine, cât mai lată, iar în partea de sus un top, maiou, sacou, tricou mulat.

De asemenea alege blugii cu aplicaţii, buzunare generoase pe spate, imprimeuri şi culori diverse.


Sursa:Unica

Niciun comentariu :