joi, 29 octombrie 2009

Cum porti fermoarul?







In sezonul toamna-iarna 2009/10, fermoarul este un accesoriu obligatoriu. Purtat ca detaliu sau scos in evidenta, fermoarul nu trebuie sa lipseasca din compozitia hainelor in sezonul rece. Daca vrei sa fii la moda, ai nevoie de fermoar! Iata cum ne recomanda designerii sa profitam de acest accesoriu!






Oblic sic






Fermoarul este sic atunci cand are rol decorativ. El ii confera caracter metalic, extrem de rock, oricarei fuste sau veste, ca in creatiile Barbarei Bui. Pentru a obtine un aer glamour total, feminizeaza restul tinutei. Da-te cu ruj rosu pe buze, ia-ti o poseta plic, tocuri frumoase si ai obtinut look-ul cu fermoar!






Mai mult ca perfect






Cand fermoarul intalneste must-have-ul iernii e mai mult ca perfect! A purta fermoarul atasat de articolele din piele inseamna a combina doua tendinte in acelasi timp la moda si atemporale, precum o face Jean Charles de Castelbajac. Pentru un look baby rock, asociaza ansamblul perfect cu o rochie neagra, colanti sau o bluza de marinar.






Combinatia neasteptata






Karl Lagerfeld stapaneste arta neprevazutului, asociind blana cu fermoarul. Cedeaza in fata vestelor cu fermoar si rochiilor cu fermoar de sus si pana jos! In fond, fermoarul este si un accesoriu amuzant, dar mai ales erotic! Iti place sa fii mereu la moda?

Niciun comentariu :