duminică, 25 octombrie 2009

Vedetele aleg Louis Vuitton





























Ai Vuitton, deci existi. Regula valabila nu numai in Romania, ci si la Hollywood. Snobism sau nu, vedetele se dau in vant sa aiba in sifonier haine de marca, iar daca este sa fie si Vuitton se declara pe veci multumite. Leighton Meester, Katy Perry, Zoe Saldana, Freida Pinto, Camilla Belle, Michelle Yeoh sau Rinko Kakuchi sunt o parte dintre starurile de la Hollywood care sustin acest brand.














Binecunoscuta din rolul "Blair" din serialul "Gossip Girl", Leighton Meester alege o tinuta alcatuita dintr-o rochie mini, multicolora, completata cu o perehe de sandale platforma, foarte la moda anul acesta. In plus, ca sa dea o nota sic tinutei, actrita a ales si o pereche de sosete negre pana la jumatatea gambei. O tinuta demna de o artista... rebela.














Katy Perry, alege negrul si argintiul. Lasand in urma vestitele ei tinute Muppet, Perry se indrepta catre un glamour traditional, mergand pe o fusta normala, neagra, pana la genunchi, iar in partea superioara mizeaza pe efectul dat de o bluza argintie, supradimensionata la umeri. In stilul lui Michael Jackson, Katy Perry alege sa poarte o singura manusa, pe mana dreapta, iar toata tinuta a fost completata de un plic auriu, piesa care a iesit din linia tinutei.














Zoe Saldana, vedeta din Star Trek, a revenit cu picioarele pe pamant si a ales o pereche de pantaloni scurti, albastri. In partea de sus a ales o jacheta, in stilul anilor '80, cu mult volum la maneci si stransa in talie. La capitolul incaltaminte, Saldana merge pe platforme, des intalnite in moda ultimelor sezoane si, fie vorba intre noi, foarte comode.














Dupa ce a sucit mintile multor barbati in productia "Vagabondul milionar/Slumdog Millionaire", Freida Pinto, a aparut la prezentarea colectiei Louis Vuitton la Saptamana Modei de la Paris, intr-o rochie albastru electric, creata dintr-o serie de materiale suprapuse. O tinuta nu foarte inspirata din punctul meu de vedere dar, care a facut senzatie, dupa spusele presei internationale. Spre deosebire de rochie, alegerea botinelor, individual vorbind, a fost mai mult decat inspirata. O pereche de accesorii arhitecturale, cu varful taiat, piese in tendinte in acest sezon.














Poate ca cea mai inspirata tinuta de pana acum este cea a actritei Camilla Belle. Bluza nude, cu aceiasi umeri bufanti de care vom vorbi tot sezonul, si fusta din origami, cu pense care te duc cu gandul la stilul retro, ating pe rand si impreuna, o serie de tendite demne de a fi respectate in sezonul urmator.Daca este sa luam in discutie si accesoriile: pantofii cu varful taiat, geanta supradimensionata si... unghiile gri, fac parte din tablou.














Michelle Yeoh, starul din "Mumia: Mormantul Imparatului Dragon/The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor", merge pe o alta tendinta foarte uzitata in sezonul rece: rock. Cu pardesiu din piele, pana la nivelul genunchilor, cu o taietura care-l scoate din clasic si o geanta Louis Vuitton, reuseste sa se plaseze printre cele mai bine imbracate actrite.














Cunoscuta pentru alegerile vestimentare iesite din comun, actrita Rinko Kakuchi alege de aceasta data o rochie mai cumintica, dintr-o dantela neagra. Piesa vestimentara este realizata din mai multe straturi de material, suprapuse unele peste altele. O piesa vestimentara care va face valuri in primavara/vara anului 2010.