duminică, 25 octombrie 2009

Sprider Stores toamna – iarna 2009: tinute chic, practice, la preturi accesibileSprider Stores toamna – iarna 2009: tinute chic, practice, la preturi



Povestea brandului Sprider Stores dateaza inca din 1971, cand fondatorul acesteia, Athanassios Argyros, impreuna cu fratele sau, Spyros Argyros, pune bazele unei firme producatoare de costume de baie si ulterior, imbracaminte. Primul magazin de retail este inaugurat in 1990 in Grecia, oferind imbracaminte practica, moderna si accesibila pentru intreaga familie. Valorile brandului se axeaza pe calitate, varietate si accesibilitate.Sprider Stores a dezvoltat treptat o retea puternica de magazine in Grecia si a continuat sa se extinda in Sud Estul Europei, numarand 65 magazine pana in prezent, dintre care 14 in Romania. Dupa intrarea sa pe piata romaneasca in 2005, Sprider Stores a mai dezvoltat retele de magazine in Bulgaria, Cipru si Fosta Republica Yugoslava Macedonia, devenind astfel un brand regional. Plecand de la tendintele de moda la nivel international, designerii lantului de magazine regional Sprider Stores creaza in fiecare sezon tinute practice si in acelasi timp chic, oricare ar fi stilul tau: trendy, elegant, casual sau sport.


Accentul se pune pe acele lucruri care nu se demodeaza niciodata, pe autenticitate si simplitate. Iar preturile sunt accesibile, astfel incat iti poti construi usor o tinuta din doua piese cu pana in 200 RON. Sprider Stores ofera linia Aggressive, care include haine moderne pentru tinute casual trendy, linia Emilio Corali pentru un look exclusivist, colectia Soul Rebel pentru un look clasic, linia sport Emilio Corali pentru un look relaxat si linia Athletic Sport, precum si linia de lenjerie intima si costume de baie atat pentru barbati cat si pentru femei. Pentru copii de toate varstele, Spider Stores are o selectie variata de incaltaminte si imbracaminte la preturi accesibile.Incepand de astazi si pana pe 30 noiembrie, in zilele de luni, marti si miercuri, Sprider Stores ofera o promotie speciala: clientii care achizitioneaza produse din colectia noua in valoare de 250 RON (articole care nu se afla in oferta promotionala) primesc GRATUIT o tinuta completa pentru un copil pana in 16 ani, iar pentru orice achizitie in valoare de minim 350 RON, acestia pot primi GRATUIT o tinuta pentru barbat. Mai multe detalii in magazine sau pe http://www.spriderstores.ro/.

In toamna aceasta, toate colectiile au fost reinnoite si ofera o multitudine de optiuni vestimentare in pas cu noile tendinte. Culoarea mov ce predomina in acest sezon, in diverse nuante si combinatii, este prezenta atat la tinute elegante precum rochii chic cu aplicatii, cat si la tinute casual precum bluze largi cu aplicatii (49.90 RON) purtate cu jeansi slim (79.90 RON) si veste casual (129 RON). De asemenea, rochile tricotate in nuante de negru sau gri sunt nelipsite din garderoba in acest sezon, si le gasim in magazinele Sprider incepand de la 120 RON. Tot la capitolul “must-haves”, bolerourile, capele si mantourile sunt in nuante, materiale si lungimi diferite, cu preturi incepand de la 65.90 RON. Materialele folosite sunt de buna calitate, precum velurul, lana, bumbacul si tricotul, ceea ce ne asigura ca le vom putea purta si anul viitor. Noua colectie prezinta predominant culori solide intr-o paleta cromatica tipic autumnala (negru, griuri, alaturi de multe nuante de mov, violet, bleumarin). Desi este orientat in special pe stilul casual-chic modern, Sprider Stores ofera totodata si tinute clasice care denota eleganta, atat pentru femei cat si pentru barbati, pe culori de gri, negru si maro. Acestea includ sacouri si costume de birou in doua sau trei piese din stofa, raiat sau chiar velur si catifea, materiale folosite de marile case de moda in acest sezon. Magazinul Sprider este de fapt un "one stop shop" din care iti poti construi usor si la preturi accesibile tinute pentru intreaga zi, de la lenjerie intima, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, si pana la accesorii care pot fi asortate la vestimentatie pentru diferite ocazii.



Web: Spriderstores.ro / Twitter: @spriderstoresSprider Stores detine 14 magazine in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oragea, Arad si Targu Mures.

Niciun comentariu :