marți, 10 noiembrie 2009

Bien Savvy iti explica ce inseamna eleganta in sezonul rece


Cum se traduce cuvantul eleganta in sezonul toamna-iarna, 2009- 2010?
Moda acestui sezon inspira o eleganta deosebita, eleganta care se traduce prin texturi matasoase, pastelate, si, nu in ultimul rand, prin nuantele intunecate ale paletelor de culori. Readucand in prim-plan femeia sofisticata, eleganta se regaseste in ornamentele somptuoase care celebreaza bogatia modei acestui sezon si-n vestimentatia clasica si rafinata!

Am decis sa le impart pe reprezentantele sexului frumos in 3 categorii: adolescenta (15 - 20 de ani), tanara (20 - 35 de ani) si femeia matura (peste 35 de ani). Cum ar trebui sa se imbrace aceste femei ca sa fie la moda in acest sezon?

Tinerele domnisoare de 15-20 de ani, pot iesi in evidenta printr-o rochie de catifea, o jacheta, o curea si o pereche de cizme peste genunchi! Celor intre 20 si 35 de ani, nu ar trebui sa le lipseasca din garderoba acestui sezon rochiile pe un singur umar, cerceii si gentile de toate marimile. Femeile de peste 35 de ani ar trebui sa opteze pentru un stil clasic. Sa nu le lipseasca din garderoba acestui sezon rochiile cambrate, bluzele din matase brodate, blanita si accesoriile de tip candelabru.

In materie de culori, ce nu trebuie sa ratam in sezonul toamna - iarna/ 2009-2010.

Dupa cum am mai spus, toamna aceasta este una a rafinamentului! Culorile care se evidentiaza in vestimentatia acestui sezon sunt cele pamantii sau cele ale vegetatiei uscate: nuante de gri, de maron, de galben sau verde, bej, gri-albastrui si tonurile de cupru!

Se inregistreaza o revenire a anilor '80 in moda. Cum se concretizeaza aceasta revenire in piesele vestimentare destinate sezonului rece?

Se pare ca moda anilor '80 revine pregnant in tendintele ultimilor ani. Mai mult decat atat, piesele de rezistenta ale acestui sezon, ne intorc cumva in tineretile Madonnei si-ale lui Cyndi Lauper. Desi vremurile "like a virgin" au apus, veti observa in tendintele vestimentatiei, volanase suprapuse si maneci bufante, culori tari si bijuterii supradimensionate, expuse la vedere. Tot in spiritul reintoarcerii la anii '80, moda toamna-iarna 2009/2010 uimeste prin asocierea culorilor puternice (galben) cu nuante neutre (negru sau gri).

Cum arata colectia Bien Savvy pentru sezonul toamna-iarna/ 2009-2010?
Sezonul rece pentru Bien Savvy nu exista. O rochie din colectiile prezente in Bien Savvy incalzeste atat spiritul celei ce poarta o astfel de piesa cat si privirile celor din jur. Pregatim o colectie plina de culoare si senzualitate, bazata pe texturi matasoase si luxoase: mii de volanase si de pliseuri realizate manual, straturi de voaluri de matase. Totul in tonuri pasionale!

Niciun comentariu :