marți, 10 noiembrie 2009

Eugenia Enciu si must-have-urile sezonului rece




Care sunt must have-urile sezonului rece in materie de vestimentatie si accesorii?Sezonul de toamna/iarna 2009/2010 iti ofera doua optiuni – fie te imbraci ca femeia anilor 80, rochii cu croieli complicate, imprimeuri agresive, umeri accentuati si geci de denim, fie optezi pentru rochii cu croieli smart, bine conturate si mult mai usor de digerat si acceptat in societate. Perfectiunea sta undeva la mijloc. Odata ce descoperi aceste must-have-uri in magazine, vei realiza ca ai nevoie de cate putin din fiecare – piese frivole care sa te mai scoata din rutina, sa-ti coloreze un pic ziua si sa iti updateze garderoba si piese in care sa te simti mai stapana pe tine si pe formele tale, gata sa te ocupi de un business de la a la z. Tot ce trebuie este sa accepti provocarea unui joc mix&match.

Exista trei tipologii mari atunci cand vine vorba de stil: sport, elegant, casual. Ce inseamna "la moda" in iarna aceasta, pentru fiecare stil in parte?



Am decis sa le impart pe reprezentantele sexului frumos in 3 categorii: adolescenta (15 - 20 de ani), tanara (20 - 35 de ani) si femeia matura (peste 35 de ani). Cum ar trebui sa se imbrace aceste femei ca sa fie la moda in acest sezon?

15-20
O combinatie de jeans si piele, un mix&match intre o biker girl si o denim girl. Cateva detalii de piele, tinte, fermoare si lanturi si ti-ai creat tinuta perfecta pentru 15-20 de ani.

20-35
La 20-35 de ani it's all about attitude! si iti poti crea tinuta perfecta alegand dintr-o uimitoare varietate de forme, culori, stiluri si texturi. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti achizitionezi cateva din piesele cheie. O geaca de piele, o rochie mini brodata cu paiete, umeri bine conturati, pantaloni stramti din texturi lucioase, la 20-35 de ani te poti juca linistita cu elementele acestui sezon.

35-

Femeia de peste 35 de ani ar putea incerca jachetele Christopher Kane si Miuccia Prada sau produsele cu imprimeuri tweed lansate de Ralph Lauren, trenchurile Burberry, Costumul Chanel si un guler de blana de la Hermes. In oricare dintre ele va arata fabulos.

Daca vrei sa faci senzatie este obligatoriu sa alegi o rochie de seara 80s nightclub look alike – maneci cu volum, suprapuneri de materiale, texturi metalice, culori electrice, drapaje exagerate, ciorapi din matase, un escarpen cu strasuri sau tinte sau pur si simplu o rochie lunga pana in pamant pentru cele care nu au destul curaj sa descopere tendintele reinventate ale anilor 80.

Ce pregatiti pentru sezonul rece? Spuneti-ne cate ceva despre colectia propusa pentru acest sezon.

Pentru inceput o sa lansam o colectie de lenjerie de corp, "Sexual Philosophy" by Atelier Eugenia Enciu, pe care o poti combina cu orice alt articol pentru a crea o tinuta de efect. Am creat body-uri si combinezoane din lycra si bumbac, all black, cu animal prints si insertii de piele si dantela. Este o colectie pe care o vom lansa la inceputul lunii octombrie si care va exista in serie limitata. Sedinta foto a fost realizata cu sprijinul fotografului Ciprian Strugariu.

Niciun comentariu :