marți, 15 decembrie 2009

COSTUME DE CRACIUNITE

In noapte dintre ani copiii il asteapta pe Mos Craciun. Noi, pentru ca suntem prea mari ca sa mai asteptam minunea Craciunului venind pe o sanie trasa de reni, ne putem gasi alte ocupatii pe langa brad... iata cateva tinute adecvate pentru asemenea alte activitati. Ar putea fi cel mai frumos cadou primit de Craciun de catre iubitul tau.
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita format din rochie cu gluga si chilot tanga confectionate - Slide 1 din 35Costum de Craciunita format din rochie cu gluga si chilot tanga confectionate din catifea.

Pret (inclusiv TVA): 141 lei
35 costume de Craciunite - Desir de la Princess Lingerie pour Femme Un babydoll chic, pentru - Slide 2 din 35
Un babydoll chic, pentru o aparitie surprinzatoare. Voal fin, usor creponat in zona cupelor. Bretele reglabile. Poti alege intre varianta cu jartiere atasate sau ce simpla. Chiloteii tanga asortati sunt inclusi in acest set cu vino-n-coace.

Pret: 145 LEI
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita format din fusta mini si bustiera cu gluga confectionate - Slide 3 din 35Costum de Craciunita format din fusta mini si bustiera cu gluga confectionate din microfibra cu detalii din puf.

Disponibil pe www.looksexy.ro

Pret (inclusiv TVA): 143 lei
35 costume de Craciunite - Corset negru cu rosu de la Debenhams Pret: 270 lei (Corset 225 lei, - Slide 4 din 35Corset negru cu rosu de la Debenhams

Pret: 270 lei (Corset 225 lei, Slip 45 lei)
35 costume de Craciunite - Costum Santa's Lady body  Costum de Craciunita compus din body si - Slide 5 din 35Costum Santa's Lady body

Costum de Craciunita compus din body si caciula confectionate din catifea.

Pret: 99 lei
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita format din chilot tanga, sutien ajustabil dupa - Slide 7 din 35Costum de Craciunita format din chilot tanga, sutien ajustabil dupa gat si in partea din spate si caciula. Setul este confectionat din catifea.

Pret (inclusiv TVA): 72 lei
35 costume de Craciunite - Moderna si seducatoare prin decupajele indraznete si geometria lasajului, - Slide 8 din 35Moderna si seducatoare prin decupajele indraznete si geometria lasajului, confortabila prin materialul utilizat-miscrofibra satinata, linia se adreseaza une femei ce doreste sa fie senzuala in orice moment al zilei.

Produsele pot fi ofertate si pt sf valentin -rosul fiind o culoare ceruta in aceasta perioada si ca si linie de mirese -linia fiind disponibila si pe alb.

De la Jolidon
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita format din fusta mini cu portjartier, curea, - Slide 9 din 35Costum de Craciunita format din fusta mini cu portjartier, curea, bustiera ajustabila in partea din fata si caciula si chilot tanga, confectionate dintr-un material elastic, accesorizate cu puf alb.

Pret (inclusiv TVA): 115 lei
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita format din fusta mini, bustiera ajustabila in - Slide 19 din 35Costum de Craciunita format din fusta mini, bustiera ajustabila in partea din fata, chilot tanga si caciula, confectionate din catifea si accesorizate cu puf alb.

Pret (inclusiv TVA): 111 lei

Disponibil pe www.looksexy.ro
35 costume de Craciunite - Un costum de Craciunita elegant format dintr-o fusta plisata mini - Slide 21 din 35Un costum de Craciunita elegant format dintr-o fusta plisata mini si o bustiera cu gluga ce se inchide in partea din fata cu fermoar confectionate dintr-un satin elastic.

Pret (inclusiv TVA): 157 lei

Disponibil pe www.looksexy.ro
35 costume de Craciunite - Un costum de Craciunita extrem de elegant format din Rochie cu gluga - Slide 23 din 35Un costum de Craciunita extrem de elegant format din Rochie cu gluga si decolteu adanc, manusi scurte si chilot tanga. Costumul este confectionat dintr-un satin elastic.

Pret (inclusiv TVA): 151 lei

Disponibil pe www.looksexy.ro
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita compus din rochita mini si chilot tanga asortat. Disponibil - Slide 30 din 35Costum de Craciunita compus din rochita mini si chilot tanga asortat.

Disponibil pe www.looksexy.ro

Pret (inclusiv TVA): 98 lei
35 costume de Craciunite - Costum de Craciunita compus din rochie mini, chilot tanga si caciula. Disponibil - Slide 26 din 35 Costum de Craciunita compus din rochie mini, chilot tanga si caciula.

Disponibil pe www.looksexy.ro
35 costume de Craciunite - HotCouture de la Princess Lingerie pour Femme: Un babydoll din voal - Slide 34 din 35HotCouture de la Princess Lingerie pour Femme: Un babydoll din voal fin, cu detalii din satin. Alege sa-l imbraci pentru o aparitie hot! Bretele reglabile. Manusile nu sunt inlcuse.

Pret: 120 LEI

Disponibil pe www.magielle.ro

Un comentariu :

Costume de craciunite spunea...

In care mall le putem vedea anul asta imbracate asa pe fete?