marți, 15 decembrie 2009

Machiajul la petrecerile de sarbatori

Luna decembrie este dedicata in cea mai mare parte petrecerilor, cocktail-urilor, prietenilor si familiei. Toate avem acelasi lucru in minte: sa aratam cat mai bine.



Dar pentru asta am putea avea nevoie de putin ajutor.



De aceea ne-am gandit ca nu ar strica sa ne uitam putin pe covorul rosu de la Hollywood pentru a gasi cateva idei de machiaj festiv pentru petrecerile de Craciun sau Revelion.




Machiajul la petrecerile de sarbatori


Scarlet Johansson

Lookul: machiajul super-studiat, iconic, al lui Marilyn Monroe.

Incepe cu o baza de machiaj fara ulei si apoi finiseaza cu pudra mata pentru a obtine un ten perfect, si adauga putin blush roz pe pometi. Defineste sprancenele cu un creion in culoarea lor naturala, dupa care traseaza o linie de eye-liner negru de-a lungul pleoapei de sus si aplica un strat de mascara. Inainte de aplica rujul rosu, aplica o baza de machiaj pe buze si traseaza conturul cu o culoare nude pentru a face rujul sa reziste toata noaptea.




Machiajul la petrecerile de sarbatoriCourtney Cox

Lookul: Sexy si fresh

Foloseste o perie mare pentru a aplica, pe toata fata, o pudra bronzanta cu una-doua nuante mai inchisa decat culoarea naturala a tenului tau, pentru a obtine o stralucire sanatoasa. Apoi, aplica un blush in nuanta piersicii pe pometi, spre tample.

Cu o pensula mica de fard, aplica un strat de fard de pleoape auriu pe pleoapa superioara, aramiu deasupra, la pliul pleoapelor si fildes spre sprancene, apoi imbina cu atentie culorile intre ele. In loc de eyeliner, foloseste o pensula mica pentru a trasa o linie cu fard gri inchis pe pleoape, de-a lungul genelor, apoi aplica doua straturi de mascara negru.

Foloseste un ccontur de buze pentru a desena conturul si jumatatea exterioara a buzelor, apoi aplica un gloss sau un lipstick transparent.




Machiajul la petrecerile de sarbatori

Eva Longoria

Lookul: Sweet and soft

Amesteca un fard de pleoape maro deschis cu putin fard stralucitor de la baza genelor in sus, pana putin desupra pliului pleoapei. Foloseste aceeasi culoare pentru a trasa o linie imediat sub genele inferioare, apoi foloseste un eye-liner atat pe pleoapele de sus cat si pe cele de jos.

Intoarce genele si defineste-le cu un strat de mascara, dar la al doilea doar trece putin peria pe deasupra pentru a le alungi. Foloseste un blush roz natural si un ruj din aceeasi familie de culori.




Machiajul la petrecerile de sarbatori

Lindsay Price

Lookul: ochi de vulpita

Aplica un fond de ten mat si acopera-l cu o pudra transparenta, mata. Da putina caldura pometilor cu un blush in culoarea piersicii, folosind o perie de blush in miscari circulare. Incercuieste genele de sus si cele de jos cu un creion negru si foloseste degetele pentru a-l intinde putin.

Aplica doua straturi de msacara negru si o pudra naturala pe buze pentru a le estompa culoarea naturala si aplica un ruj nude, cremos pentru hidratare.




Machiajul la petrecerile de sarbatori


Natalie Portman

Lookul: irezistibila

Unoformizeaza culoarea pielii cu o baza de machiaj si scoate obrajii in evidenta cu un blush roz, aplicat dinspre pometi spre tample. Incercuieste ochii cu un liner argintiu si estimpeaza-l dinspre linia genelor spre exterior. Aplica un fard de pleoape in culoarea carbunelui la pliul pleoapelor si la coltiul eterior al ochiului, si trage pensula in exterior pentru a alungi ochii si a crea efectul smoky eyes.

Contureaza buzele cu un creion siclam-mov si umple-le cu un ruj in acelasi ton.

Niciun comentariu :