joi, 14 ianuarie 2010

TREND ALERT: PIELEA !!!

Mai tineti minte vremurile cand pielea era asociata cu rockerite si motociclete? Acum nu mai este cazul. Hainele din piele, si nu ne referim aici doar la omniprezentele jachete, incep sa isi gaseasca locul pe covorul rosu iar 2010 promite sa fie un an in care pielea revine in forta. In anul ce vine nu va mai fi necesar sa fii fan Whitesnake sau Metallica pentru a purta piele.
Trend alert: Pielea !!! - Alicia Keys a facut furori cu look-ul de dominatrix la gala MTV Video - Slide 1 din 9Alicia Keys a facut furori cu look-ul de dominatrix la gala MTV Video Music Awards. Rochia fara bretele din piele si lycra i-a expus umerii si bratele frumos sculptate, iar contrastul dintre materiale a contribuit la subtierea taliei si a soldurilor. Parul intins si adunat la spate a completat tinuta conferindu-i cantaretei un aer masculin.
Trend alert: Pielea !!! - Rihanna a ales o costumatie bazata pe piele si metal pentru gala - Slide 2 din 9\Rihanna a ales o costumatie bazata pe piele si metal pentru gala American Music Awards. Insa pantalonii foarte stramti si cizmele din piele sunt puse in umbra de corsetul din piele, tepi si lanturi care a socat criticii cu trasaturile S&M. Pe scena cantareata a mai adaugat costumului un bandaj de pirat cu strasuri, manusi din piele cu tepi si un guler din piele ornat cu lanturi. Nu putem nega ca Rihanna stie sa atraga asupra ei toate privirile, oricat de binevoitoare sau critice ar fi ele. Avand in vedere ca a plecat cu doua premii de la gala trebuie sa ne intrebam oare cum au reusit sa o imbratiseze cei apropiati pentru a o felicita.
Trend alert: Pielea !!! - Kate Hudson arata foarte chic in rochia bej din piele semnata Sophia - Slide 3 din 9Kate Hudson arata foarte chic in rochia bej din piele semnata Sophia Kokosalaki pe care a ales-o pentru premiera filmului “My Best Friend’s Girl”. Aceasta a combinat rochia fara bretele cu o pereche de sandale Brian Atwood si a accesorizat costumatia cu bratari si colier Bulgari. Desi costumatiile din piele sunt destul de pretentioase, Kate a reusit sa creeze un look simplu, sexy si la moda.
Trend alert: Pielea !!! - Frumoasa Anne Hathaway a calcat pe covorul rosu la gala premiilor - Slide 4 din 9Frumoasa Anne Hathaway a calcat pe covorul rosu la gala premiilor MTV intr-o rochie mini din piele semnata tot de creatoare Sophia Kokosalaki. Ca si Kate Hudson, aceasta a combinat rochia cu pantofi marca Brian Atwood insa a ales o coafura feminina ce aminteste de stilul ei dulce obisnuit. Acest contrast intre coafura romantica si costumatia de rockerita constituie, de fapt, punctul cheie al tinutei. Nu putem totusi sa nu mentionam ca o vrem inapoi pe Anne cea clasica.
Trend alert: Pielea !!! - Suntem deja invatate cu tinutele iesite din comun ale cantaretei - Slide 5 din 9Suntem deja invatate cu tinutele iesite din comun ale cantaretei Natasha Bedingfield. De data aceasta cantareata a ales o rochie neagra din piele cu un fermoar intr-o parte. Atat fermoarul cat si gulerul deosebit ne fac sa ne intrebam daca aceasta nu ascunde si o motocicleta pe undeva prin zona.
Publicitate

Trend alert: Pielea !!! - Pentru aniversarea de 40 de ani a marcii Calvin Klein, Leighton Meester - Slide 6 din 9Pentru aniversarea de 40 de ani a marcii Calvin Klein, Leighton Meester a ales o fusta din piele cu talie inalta pe care a asortat-o cu un top transparent si cu o jacheta eleganta. Ea a abandonat tinutele dulci si feminine aratandu-si latura senzuala. Intreaga costumatie precum si parul intins ne prezinta o Leighton Meester puternica si matura.
Trend alert: Pielea !!! - Rochia de piele purtata de Sienna Miller la gala premiilor New Musical - Slide 7 din 9Rochia de piele purtata de Sienna Miller la gala premiilor New Musical Express este semnata de Alexander McQueen. Rochia pana la genunchi cu decolteu in V asortata cu un bolero vintage si cu tocuri stiletto are un aer feminin si urban.
Publicitate
Trend alert: Pielea !!! - Rochia din piele purtata de Angelina Jolie la premiera filmului “Inglorious - Slide 8 din 9Rochia din piele purtata de Angelina Jolie la premiera filmului “Inglorious Basterds” ne aduce aminte de Angelina inceputurilor: sexy, pusa pe rele si dura. Creatia Michael Kors combinata cu sandale Dior subliniaza infuentele goth ale acestui an. Rochia mai atrage atentia si prin buzunarele ce reprezinta un adaos neasteptat la o rochie de ocazie. Costumatia nu ar trebuie insa sa uimeasca avand in vedere preferinta actritei pentru piele.
Trend alert: Pielea !!! - Cantareata de origine mexicana Paulina Rubio a imbracat rochia mini - Slide 9 din 9Cantareata de origine mexicana Paulina Rubio a imbracat rochia mini pentru emisiunea MTV “Total Request Live”. Rochia din franjuri creatie Prada evidentiaza in mod placut si subtil formele cantaretei orientand atentia catre picioare.

Niciun comentariu :