duminică, 21 august 2011

Look-ul saptamanii!


Look-ul săptămânii



Cu doar două zile în urmă, clanul Kardashian a lansat cea mai nouă colecţie de haine, pantofi şi accesorii ce le poartă semnătura. Kendall, Kylie, Kourtney, Khloe, Kim şi mama Kris au purtat creaţii personale, ce aveau ca element comun imprimeul leopard şi nuanţele nude.



Dintre toate, Kourtney s-a remarcat într-o rochiţă superbă, uşor retro. Topul nude din broderie, decorat cu o fundă de mătase satinată beige, s-a mixat cu fustiţa scurtă cu bordură din dantelă alb vanilat. O pereche de pantofi cu breteluţă au completat look-ul feminin şi sofisticat.



Olivia Wilde e pur şi simplu superbă! Ea a purtat la lansarea celui mai nou film al său o rochie maxi din mătase, cu buline albe, mărunte. Eşarfa albă cu buline negre, legată într-o fundă supradimensionată, plus rujul roşu vibrant şi coafura elegantă au adus un plus de rafinament ţinutei.



Kelly Rowland şi-a pus în valoare silueta cu o superbă rochie midi Versace. Detaliile şerpuite de culoare smaraldului sunt din piele de piton, acesta fiind laitmotivul întregii colecţii. Cântăreaţa a decis să asorteze creaţiei o pereche de botine cu talpă ortopedică.



Nu m-am gândit vreodată să o propun pe Lady Gaga la această rubrică! Dar iată că minunea s-a înfăptuit, iar cea mai excentrică şi rebelă artistă nu numai că s-a îmbrăcat normal, dar arată şi foarte bine! Gaga poartă o rochie midi galben solar, cu print de piton, marca Versace, curea cu ţinte aurii şi pumps Louboutin.



Ochelarii de soare cu lanţ, machiajul delicat şi părul lung şi drept, frumos coafat, o transformă pe Lady Gaga din „mama monştrilor” într-o doamnă stilată! Să facem un semn în calendar şi să ne rugăm să ne mai surprindă plăcut şi în viitor!

by UNICA


Niciun comentariu :