duminică, 21 august 2011

7 piese sexy-chic ce transformă orice ţinută




Sunt anumite articole vestimentare ce transformă şi cea mai banală ţinută în una sexy. Află care sunt şi nu mai aştepta! Fuga la cumpărături şi investeşte în look-ul tău!

1. Rochia cu broderie



Este diafană, delicată şi...super-sexy! Opteză fie pentru o rochie maxi realizată integral din broderie dublată, fie pentru una mini cu inserţii brodate, aşa cum poartă Kourtney Kardashian.



Pont: Rochia albă este cea mai sexy!

2. Pantaloni scurţi



Din denim sau bumbac elastic, pantalonii scurţi sunt fantastici! Alungesc piciorul şi avantajează aproape pe oricine. Dacă vrei să fii o apariţie memorabilă, mergi pe un look a la Eva Longoria: pantaloni albi combinaţi cu maiou şi sacou la fel, plus sandale cu toc înalt, într-o culoare vibrantă.

3. Animal print



Lenjerie intimă, pantofi, rochii, sandale, genţi sau salopete. Toate sunt sexy dacă au animal print! Chiar dacă nu lasă multă piele la vedere, decolteul este decent, iar salopeta mai lărguţă, Kim Kardashian este la fel de provocatoare, iar imprimeul este „vinovat”!

4. Cizme peste genunchi



Orice femeie este avantajată de cizmele peste genunchi, cu toc înalt şi platformă. Le poţi purta cu rochii scurte, cu leggings, jeanşi conici sau rochii-pulover. Acest articol metamorfozează silueta, atitudinea, starea. O să fii o divă!

5. Rochia bandaj



Recomandată femeilor cu o siluetă frumoasă, rochia bandaj este acel item despre care poţi doar să exclami „uau”! Alintă formele şi le pune în evidenţă, deci este un must have.

6. Pantofi roşii



Orice femeie trebuie să aibă în garderobă o pereche de pantofi roşii, cu toc. Fie că au vârful rotund sau ascuţit, asortaţi adecvat, aceştia o să îţi dea încredere în tine şi în puterea ta de seducţie. Că nu degaba sunt alintaţi „arma secretă a pasiunii”!

7. Topuri semi-transparente



Bluzele semi-transparente transmit un mesaj subliminal extrem de provocator şi sexy, însă fără a fi vulgare. E extrem de senzual să poţi zări sutienul, dar nimic mai mult! Jessica poartă o bluză delicată din mătase semi-transparentă, cu buline mari de catifea.



Un comentariu :

Masaj erotic Pitesti spunea...

foarte frumoase tinutele. dar si modelele sunt foarte sexi