joi, 1 septembrie 2011

Şosetele, un accesoriu chic pentru femeile îndrăzneţe




Designerii ne încurajează ca în toamna aceasta să purtăm şosete! Da, ai citit bine! Asortate adecvat, ele devin sarea şi piperul unei ţinute. Inspiră-te de la vedete!

Şosete trendy



Când spui „şosete” probabil te gândeşti la seri friguroase de iarnă şi şosete flauşate sau la o ţinută sport, bună de mers la aerobic. Iată că designerii îţi propun pentru toamna 2011 ţinute sexy smart, care au ca element cheie şosetele!



Inspiră-te de la Pixie Lott şi fashion icon-ul Sarah Jessica Parker şi poartă şosete peste genunchi cu botine decupate şi rochiţe mini, exact ca o şcolăriţă super-sexy!
Alexa Chung îţi arată cum să îţi compui un look urban-chic: şosetele gri merg perfect cu sandalele cu paltformă şi toc gros, jeanşii scurţi, topzl brodat şi cămaşa oversized olive!



O rochie midi din brocart, un clutch vintage, botine cu şiret şi sosete albe – de atât ai nevoie ca să creezi o ţinută retro de senzaţie!
Şosete trendy



Tot Pixie îţi arată că o rochiţă diafană, cu broderie şi tul, merge combinată cu şosete peste genunchi şi pantofi Oxford, masculini. Capa animal print completează ţinuta extravagantă a cântăreţei!



Cât de stilată e Rihanna în această ipostază! Artista a mixat un blazer gri cu maiou inscripţionat şi tutu alb, plus pantofi maro retro şi şosete alb imaculat din bumbac elastic.



Pentru o ţinută smart-casual ai nevoie de un top albastru electric din mătase, sacou, pantaloni drepţi nude, şosete negre din dantelă şi platforme roşii! Tot de la vedete am învăţat!
by UNICA

Niciun comentariu :